Access bars behandeling

Wat is een access bars behandeling precies?

Op je hoofd zitten 32 punten die bij aanraking tot duizenden jaren aan onbewuste overtuigen, belemmeringen en trauma’s kunnen loslaten. In een access bars behandeling raak ik al deze punten voor een bepaalde tijd aan, waardoor je zonder dat je het merkt vrijer wordt van deze beperkende overtuigingen. De meeste mensen voel hier bijna niets van, maar ik voel het wel degelijk door mijn vingers stromen. Bij vrijwel iedereen zijn er een paar punten die er echt tussenuit springen, en waarbij ik een sterke magnetische kracht voel die mijn vingers op deze plek houden. Dit wil zeggen dat er heel veel in je onderbewuste ligt opgeslagen met betrekking tot het thema dat bij deze punten hoort. Een access bars behandeling maakt je vrij van al deze beperkingen en brengt je als het ware meer in het hier en nu, net als mijn behandeling reiki in Utrecht.

Met een access bars behandeling kom je dichter bij jezelf

Het is heel belangrijk om in het hier en nu te leven, en los te laten wat er in het verleden is gebeurd of wat er in de toekomst kan gebeuren. Een access bars behandeling kan je daar heel goed bij helpen. Door alle onbewuste, beperkende overtuigingen te verwijderen met betrekking tot een groot aantal thema’s wordt je je veel bewuster van wat je nu voelt. Je komt dichter bij jezelf en de persoon die je nu bent, want je leeft niet meer (onbewust) in het verleden. Het is een ontzettend ontspannende behandeling waar mensen echt van in hun kracht gaan staan. Het is overigens niet nodig om te geloven in de werking van een access bars behandeling, want het werkt altijd, ook als je er niet in gelooft. Een access bars behandeling omzeilt namelijk jouw logische denken en legt contact met je onderbewuste.

Acces bars behandeling

Holistische behandelingen in Utrecht

In mijn praktijk in Utrecht kun je niet alleen terecht voor een ontspannende access bars behandeling, maar ook voor andere, holistische behandelwijzen. Holistisch wil zeggen dat het lichaam en geest als één geheel worden gezien, en het zelfgenezend vermogen van het lichaam worden gestimuleerd. Jouw lichaam bestaat uit niets dan energie, en als je in balans bent (zowel lichamelijk als geestelijk) kan je lijf zichzelf met deze energie herstellen. Je kunt daarvoor bij mij een behandeling reiki of voetreflex in Utrecht boeken, maar ook een energetische massage of hotstone massage. Als je twijfelt welke vorm van behandelen het beste bij jou past dan kun je het beste even contact met me opnemen. Ik leg je dan graag uit hoe alles werkt en wat je kunt verwachten.

Menu