Access Bars

Tijdens mijn zen-zeilreis in Kroatië afgelopen zomer (2019) ontving ik van 1 van mijn zeilmaatjes een Access Bars behandeling…ik had er nog nooit van gehoord, maar was er erg nieuwsgierig naar. Ruim een uur lag ik in de kajuit met Anja’s vingers steeds in een andere positie op mijn hoofd. Ik viel af en toe half in slaap. Het was zo geweldig ontspannend…en na afloop voelde ik mij vrij, licht,blij, herboren bijna – dit klinkt waarschijnlijk als niet te geloven overdreven, maar anders kan ik het niet omschrijven…het is zoals het is..

Deze geweldige ervaring wil ik doorgeven dacht en voelde ik meteen. Niet lang na onze fijne reis heb ik de Access Bars training bij Tanja Zieverink in Soesterberg gevolg met als resultaat dat ik dit nu dan ook écht mag doorgeven!!

Access Bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Hoe heerlijk zou het zijn om je hoofd hiervan vrij, leeg te maken..

‘Bars’ – is het Engelse woord voor ‘staven’.
Wanneer je je Bars laat nalopen begint de electrische lading zoals die in je hersenen ligt opgeslagen op te lossen. Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Hierop staat alles wat je in je leven hebt opgeslagen. Het nalopen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het activeert als het ware je bewustzijnsniveau’s.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Na een behandeling van je Access Bars heb je op zijn minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval voel je je lichter, staan je ogen helderder en voel je je meer in je kracht staan.

Tijdens een Access Bars behandeling lig je heerlijk onder een deken in een fijne ruimte en zijn we stil. Ik raak de 32 punten op je hoofd in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan.

Geen zware gesprekken, geen oude koeien uit de sloot… Access Bars is een techniek waarbij ik met zachte aanrakingen op het hoofd de hersengolven kan laten vertragen waardoor alle ballast ‘als vanzelf’ oplost en wordt losgelaten..Hoe mooi is dat! 🙂

…gelukkig hoef je het niet te begrijpen om het te laten werken. Het is ontworpen om je logische brein te omzeilen. Als je alles wat niet werkt in je leven met je logische verstand had kunnen oplossen, had je dat dan allang niet gedaan?…
Menu