Reiki Utrecht

Over mijn behandelingen reiki in Utrecht

Reiki is een hele bijzondere geneeswijze, die betrekking heeft op de overdracht van universele energie. Als jij laag in je energie zit dan kun je daar op zowel lichamelijk als geestelijk vlak last van hebben. Mijn behandeling reiki in Utrecht geeft jou qua energie precies wat je nodig hebt, want mijn handen voelen aan waar je behoefte aan hebt. Ik ben als het ware slechts een doorgeefluik, want de energie die je ontvangt is afkomstig uit het universum. Mijn behandelingen reiki in Utrecht kunt u zowel in mijn praktijk boeken als op afstand. Het mooie aan deze techniek is namelijk dat je niet per se in dezelfde ruimte aanwezig hoeft te zijn om ervan te profiteren.

Hoe werkt mijn behandeling reiki in Utrecht?

Reiki is een puur energetische behandeling, en het werkt altijd. Met mijn handen voel ik waar er blokkades bestaan en ik los deze op zachte wijze op. Dit geeft direct rust en werkt heilzaam. De energie die ik door mag geven zoekt als het ware zijn eigen weg in je lijf, waardoor het precies doet wat jij nodig hebt. Mijn behandelingen reiki in Utrecht zijn dan ook geschikt voor mensen met een breed scala aan klachten. Reiki brengt je terug in balans, wat het zelf genezend vermogen van je lichaam stimuleert. Of je nu voor een behandeling reiki in Utrecht langs komt of deze op afstand ontvangt, het werkt altijd door kleding heen. Het kan wel helpen als je iets aantrekt wat comfortabel zit en waar je je lekker in voelt. Je bent dan meer ontspannen en kunt gemakkelijker energie ontvangen.

Reiki Utrecht

De holistische behandelingen die ik nog meer bied

Naast een behandeling reiki in Utrecht kun je bij mij ook terecht voor andere holistische behandelingen. Eén daarvan is een access bars behandeling, waarbij ik door bepaalde punten op je hoofd vast te pakken beperkende overtuigingen en trauma’s vrijmaak uit je onderbewuste. Access bars zijn 32 punten op je hoofd die in verbinding staan met bepaalde thema’s in je leven, zoals liefde, rijkdom en zelfvertrouwen. Door deze punten vast te houden, word je bevrijdt van onbewuste negatieve overtuigingen en beperkingen met betrekking tot dit onderwerp. Naast een behandeling access bars kun je ook bij mij terecht voor een massage voetreflex in Utrecht. Daarbij ga ik tijdens een heerlijke voet- en kuitmassage over alle reflexpunten in je voeten heen, dit corresponderen met je organen en weefsels. Dit heeft een heel mooi effect op je algemene gezondheid en brengt je lichaam in balans. Nieuwsgierig geworden? Neem dan even contact met me op om te bespreken welke behandeling het beste voor jou zou kunnen werken.

Menu