Reiki

Reiki

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het japans betekend het kracht van de zon.

De naam luidt officieel ‘Usui Shiku Ryoh’, of in het nederlands ‘De Usui reikimethode’.
Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het mooie is dat iedereen die zich er voor openstelt het kan leren.

Er hoeft geen diagnose te worden gesteld, je mag je problemen vertellen, maar het hoeft niet..de energie volgt zijn eigen weg en je krijgt precies wat je nodig hebt. Tijdens de Reiki behandeling geef ik energie door via mijn handen. Ik ben als het ware een doorgeefluik naar jou van alle energie die in het universum aanwezig is. De kracht vanuit mijn handen, geeft rust en werkt heilzaam.

Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spriritueel niveau word je je bewust van blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

Het prettige bij een Reiki behandeling is dat het gewoon door je kleding heen gaat. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning.

Ik zorg voor een schone, prettige, warme en rustige behandelruimte. Dekentjes, kussentjes, zijn volop aanwezig zodat je het niet koud zal krijgen.

Als het niet mogelijk is om bij mij te komen, kan ik je ook een Reiki behandeling op afstand geven. Wij spreken een tijd af en je zorgt dat je op die tijd ontspannen zit of ligt. Ook bij een behandeling op afstand is het prettig lekker zittende kleding te dragen die niet knelt. Ik stuur met behulp van symbolen de universele energie (Reiki) naar je toe

Een Reiki behandeling brengt je in balans en is absoluut veilig.

Ik heb bij Rita Holwerda (zen&zo- Leven in balans) in Hoogland mijn Reiki 1 en 2 certificaten behaald en hoop er dit jaar Reiki 3 aan toe te voegen.

Menu