Voetreflex Utrecht

Boek bij mij een massage voetreflex in Utrecht

Wist je dat ieder mens een eigen energiesysteem heeft? Het bestaat uit een uitgebreid netwerk van meridianen, welke eindigen in je voeten. In mijn praktijk bied ik een behandeling voetreflex in Utrecht aan, welke de energiedoorstroming door al deze meridianen stimuleert. Dit is goed voor je algehele gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn. Je energiesysteem is immers verbonden met zowel je lichaam als je geest. Mijn behandeling voetreflex in Utrecht is erop gericht jouw energiesysteem weer in balans te brengen, en je zo te helpen bepaalde klachten en symptomen te verminderen of verhelpen.

De voordelen van mijn massage voetreflex in Utrecht

Los van het feit dat een mijn behandeling voetreflex in Utrecht goed is voor de doorstroming van energie is het ook heel erg goed voor je doorbloeding. Afvalstoffen worden daardoor gemakkelijk afgevoerd, en je lichaam herstelt sneller. Bovendien is het de perfecte manier om blessures te voorkomen en verlaagt je stressniveau. Bij mij een massage met de nadruk op voetreflex in Utrecht boeken zorgt ervoor dat je bloeddruk verlaagt (als deze aan de hoge kant is) en dat je je in het algeheel meer ontspannen voelt. Je lichaam komt er immers door in balans, en daarmee ook je hormoonlevels.

Voetreflex Utrecht

Stimulatie van reflexzones op je voeten

De reden dat mijn behandeling voetreflex in Utrecht zoveel in je lichaam teweeg kan brengen is dat er aan de onderzijde van je voeten heel veel reflexzones zitten. Dit wil zeggen dat deze punten in contact staan met bepaalde delen van je lichaam oftewel organen en weefsels. Door het masseren van deze punten stimuleer je een correcte werking van al deze delen, wat leidt tot een betere gezondheid en een vitaler gevoel.

Holistische geneeswijzen in Utrecht

Naast de behandeling voetreflex in Utrecht kun je ook bij mij terecht voor diverse andere holistische geneeswijzen, zoals reiki. Dit is een behandeling waarbij de overdracht van universele energie centraal staat. Deze energie werkt helend op zowel lichamelijk als geestelijk vlak, en je krijgt altijd precies wat je nodig hebt. Ik geef reiki in Utrecht, maar kan het indien gewenst ook op afstand geven. Als laatste kun je ook bij mij terecht voor een access bars behandeling. Dit is een prachtige behandeling die beperkende overtuigingen, trauma’s en gevoelens verwijdert die je tot zelfs duizenden jaren terug kunt hebben opgelopen. Ik doe dit door verschillende punten op je hoofd vast te houden, waarna het begint te stromen. Je voelt je na een access bars behandeling letterlijk vrijer, en kunt meer in het hier en nu leven.

Menu